Grattis, grattis Tångvallaskolan & Aggarpskolan.

White Guide Junior/Senior 2020

I årets upplaga av White Guide Junior/Senior 2020 tilldelades Tångvallaskolan i Vellinge galans finaste pris "Årets Skolrestaurang 2020" och grattis Stefan Ek till Årets "Skolkock 2020"

WHITE GUIDE JUNIOR/SENIOR: För åttonde gången korades idag de bästa offentliga måltiderna i Sverige, över 250 förskolor, skolor och äldreboenden har bedömts av juryn.

Årets skolrestaurang 2020:
Tångvallaskolan, Vellinge. För att ni visar en lika stor omsorg om jordens framtid, som för alla de små detaljer som tillsammans bygger en nästintill perfekt måltidsupplevelse. Skolmatshimlen har fått en ny supernova!


Årets skolkock 2020:
Stefan Ek, Tångvallaskolan, Vellinge. För att du med humor, värme och en extremt hög ambitionsnivå lyckats lyfta ditt kök till toppen på rekordtid. Ett föredöme inte bara för offentliga gastronomisverige, utan för ALLA som snabbt vill gå från tanke till toppresultat.

Årets pep-skola 2020:
Aggarpsskolan, Svedala. En skola i ständig rörelse som tar sig an både måltider och fysisk aktivitet med ett sprudlande engagemang från tidiga morgnar till sena eftermiddagar.