Välkommen till A&B Utveckling

Om företaget

Vi har kontor i och utgår från Västkustens storstäder Göteborg & Malmö. Totalt är vi normalt fler än 100 anställda som arbetar heltid, deltid, i projekt eller på timbasis. När du ringer är det antingen Birgitta, Lotte eller Heinz som svarar.

Geografiskt finns våra kunder bl.a i MalmöGöteborg , Lund, Halmstad, Ängelholm, Torekov, Hässleholm, Falkenberg, Kristianstad, Höör, Skillinge, Ystad, Brösarp, Trelleborg, Svedala, Helsingborg, Landskrona, Flyinge, Arlöv, Skanör och många andra ställe.. Våra kunder är helt enkelt Södra Sveriges främsta hotell och restauranger!

Tack vare vår unika lokala förankring och storlek har vi kapacitet att bemanna stora såväl som små uppdrag, snabbt och med rätt person matchat till rätt position. Vid återkommande uppdrag försöker vi så långt det är möjligt att använda samma personal. På så sätt blir det en bra kontinuitet.

Vårt motto är att alltid vara tillgängliga för våra kunder - 24 timmar om dygnet. Är kunderna nöjda är vi nöjda! Så har du behov av restaurangpersonal - Ring oss!